Nu se mai accepta comenzi pentru azi, zilele disponibile pentru livrare sunt cele selectabile din calendar.

Coroana lux din trandafiri

Coroana din trandafiri asezati in ramuri de brad si cu invelis individual din frunze de trandafiri.

Mesajul se ataseaza la pasul urmator, in cosul de cumparaturi
Selectati marimea:
  • Ca in poza
    photo798 lei
Selectati culoarea:

Pretul total include toate taxele, inclusiv TVA si este pretul final platit pentru realizarea comenzii. Nu exista costuri ascunse.

Despre livrare

Livrarile sunt efectuate chiar din atelierul nostru, comenzile confirmate intra automat in lucru in maxim 30 de minute de la activarea comenzii, primul agent de livrare disponibil incarca in autoutilitara comanda Dvs. si pleaca spre destinatara. Tinand cont de ora din zi, trafic, si zona de livrare, aceasta se poate efecua in minim 45 de minute de la plasarea comenzii, si in maxim 3 ore.

Despre confirmarea platii

Toate platile efectuare prin card bancar se confirma instantaneu, indiferent daca acestea se realizeaza folosind interfata Romcard sau interfata PayPal. Pentru platile prin OP este absolut necesar sa trimiteti o confirmare prin fax sau email, aceasta fiind reprezentata de o fotocopie a ordinului de plata sau o captura de ecran in cazul unui sistem de banca online.

Despre marimea aranjamentelor florale

Buchetele in marime standard au marimea similara cu cea din fotografie, apoi in ordine crescatoare primesc un aport de 50% pentru marimea mai mare, fiind cel putin duble pentru varianta marime dubla.